ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ ΔΡΑΜΑΣ

ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ  ΔΡΑΜΑΣ
ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ ΔΡΑΜΑΣ

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Τελος η τζαμπα μουσικη στο youtube



Μια νέα συνδρομητική υπηρεσία λάνσαρε το YouTube που επιτρέπει στους χρήστες να ακούν μουσική χωρίς διαφημίσεις αλλά και να κατεβάζουν τα τραγούδια
στο κινητό τους και να τα ακούνε χωρίς να χρειάζεται...
πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η υπηρεσία κοστίζει περίπου 15 ευρώ το μήνα και ονομάζεται Music Key. Οι συνδρομητές θα πρέπει να κατεβάσουν μια εφαρμογή από το Google Play και να πληρώσουν τη συνδρομή τους.


Οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση σε απεριόριστη μουσική κ μπορούν να κατεβάσουν τα τραγούδια στο κινητό τους και να τα ακούνε από οπουδήποτε.


Η Google με την υπηρεσία YouTube Music Key έρχεται αντιμέτωπη με τις αντίστοιχες υπηρεσίες του Spotify αλλά και την Beats Music.


Η Google ήθελε να λανσάρει εδώ και καιρό την υπηρεσία όμως οι διαφωνίες με μικρές ανεξάρτητες δισκογραφικές καθυστέρησε το λανσάρισμα.


Οι συσκευές Android θα είναι οι πρώτες που θα μπορέσουν να υποδεχθούν την υπηρεσία της Google ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν και πότε θα επεκταθεί η υπηρεσία και σε φορητές συσκευές.


Η συσκευή θα μπορεί να παίζει συνεχόμενα μουσική ακόμα και αν ο χρήστης ξεκινήσει μια άλλη εφαρμογή στο κινητό του.


Το YouTube αυτοαποκαλείται ως “η μεγαλύτερη μουσική υπηρεσία στον πλανήτη” όμως τώρα η υπηρεσία θα πρέπει να συναγωνιστεί τους 12.5 εκατομμύρια συνδρομητές του Spotify.




newscity1