ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ ΔΡΑΜΑΣ

ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ  ΔΡΑΜΑΣ
ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ ΔΡΑΜΑΣ

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

6.462 θέσεις εργασίας σε δήμους για το 2014

 


dimos.jpg


6.462 θέσεις εργασίας στους δήμους για το 2014 έχουν πάρει έγκριση από το υπουργείο Εσωτερικών και το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης με τρεις κοινές υπουργικές αποφάσεις ενώ όπως προβλέπουν οι αποφάσεις το πλήθος αυτό...
των προσλήψεων θα έχουν διάρκεια από 8 έως και 11 μήνες. Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr οι προσλήψεις θα αφορούν προσωπικό ΙΔΟΧ και θα γίνουν σύμφωνα με τις διαδικασίες που ορίζει το ΑΣΕΠ.
Αναλυτικά με τις τρεις αυτές αποφάσεις των υπουργείων Εσωτερικών Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης εγκρίθηκαν 6.462 προσλήψεις με σύναψη συμβάσεων ΙΔΟΧ (ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου) για τη στελέχωση των ΟΤΑ Α” βαθμού και ΝΠΔΔ αυτών της Χώρας που παρέχουν υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) ή έως έντεκα (11) μήνες.
Οι βασικότερες ειδικότητες στις οποίες θα καλυφθούν ανάγκες είναι εργάτες καθαριότητας, οδηγοί απορριμματοφόρων, συνοδοί απορριμματοφόρων, χειριστές μηχανημάτων έργων, εργάτες πρασίνου και κήπων, ηλεκτρολόγοι, μηχανολόγοι, χειριστές σαρώθρων, τεχνίτες διαφόρων κλάδων .
Οι 451 θέσεις που εγκρίθηκαν είναι για συμβάσεις ορισμένου χρόνου με στόχο τη στελέχωση των δήμων και των νομικών τους προσώπων δημοσίου δικαίου για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους δημότες.
Μεταξύ των ειδικοτήτων που ζητούνται από τους φορείς είναι οδηγοί λεωφορείου, καθηγητές φυσικής αγωγής, νοσηλευτές, φυσικοθεραπευτές, καθηγητές ζωγραφικής, πληροφορικής, ναυαγοσώστες, επόπτες πισίνας, χοροδιδάσκαλοι, δάσκαλοι κεραμικής, κοπτικής – ραπτικής, διακόσμησης, φωτογραφίας, θεατρολόγοι, καθηγητές παραδοσιακών χορών, καθηγητές μουσικής και διαφόρων οργάνων (π.χ. πιάνου, βιολιού, φλάουτου, κιθάρας, τρομπέτας, ντραμς), καθώς και καθηγητές υποχρεωτικών μαθημάτων.
Μετά τις υπουργικές αποφάσεις, με τις οποίες εγκρίθηκαν οι συγκεκριμένες θέσεις, οι δήμοι θα προχωρήσουν το επόμενο διάστημα στην έκδοση προκηρύξεων.Στις προκηρύξεις θα αναφέρονται αναλυτικά οι θέσεις, τα προσόντα και οι σχετικές προθεσμίες για την υποβολή των αιτήσεων.
Συγκεκριμένα οι τρεις αποφάσεις επιμερίζονται ως εξής:
Η πρώτη αφορά τετρακόσιες 451 προσλήψεις διάρκειας από 8 έως 11 μήνες ενώ η Δεύτερη αφορά 123) συμβάσεις προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα των ΟΤΑ α” βαθμού, για χρονικό διάστημα έως 8 μήνες.
Επίσης η τρίτη απόφαση εγκρίνει τη σύναψη τεσσάρων χιλιάδων επτακοσίων εβδομήντα επτά (4777) συμβάσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα των ΟΤΑ α” βαθμού, για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες.
Στους παρακάτω συνδέσμους που ακολουθούν θα βρείτε όλες τις θέσεις ανα δήμο.
πρώτη απόφαση
δεύτερη απόφαση
τρίτη απόφαση
Διαβάστε ακόμα στο dikaiologitika.gr
5 ευρώ από τις κλήσεις θα πηγαίνουν στα ταμεία των ενστόλων
Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα συνδυαστικά με προγράμματα εργασίας.



(Πηγή: dikaiologitika.gr)