ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ ΔΡΑΜΑΣ

ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ  ΔΡΑΜΑΣ
ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ ΔΡΑΜΑΣ

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΙΟΝΙΑ: Δείτε που θα το στρώσει την Μεγάλη Τετάρτη!


                                                                    

«Στις παρακάτω περιοχές της χώρας μας, αναμένεται να χιονίσει αρκετά καλά την ερχόμενη Μεγάλη Τετάρτη, ενώ φαίνεται να το στρώνει κιόλας, ως και σε ημιορεινά τμήματα ίσως και πεδινά, μόνο της....
βορειοδυτικής και βόρειας Ελλάδας.

Σε πεδινά τμήματα της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας, αναμένονται χιονοπτώσεις κυρίως από το μεσημέρι ως και το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, κυρίως πάνω από τα 300-500 μέτρα υψόμετρο, ενώ τις βραδινές ώρες, ίσως χιονίσει πρόσκαιρα και σε πεδινά τμήματα. Θα το στρώσει πάνω από τα 500-600 μέτρα υψόμετρο.

Χιονοπτώσεις θα πέσουν και σε ορεινά κυρίως τμήματα της Θεσσαλίας, της Θράκης, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου, ενώ ίσως πέσουν χιόνια και σε ημιορεινά τμήματα της Θεσσαλίας πάνω από τα 600-700 μέτρα υψόμετρο.

Αξιόλογες χιονοπτώσεις θα πέσουν προς το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης κυρίως στην Ήπειρο και την δυτική και κεντρική Μακεδονία. Χιόνια θα πέσουν πιθανότατα σε όλη την δυτική Μακεδονία, ενώ επαναλαμβάνουμε πως ίσως χιονίσει και σε πεδινά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας, κυρίως σε τμήματα που συνορεύουν με Σκόπια και Βουλγαρία.


Αν λοιπόν δείτε να χιονίζει την Μεγάλη Τετάρτη στα τμήματα που προαναφέραμε, μην εκπλαγείτε. Κάτι τέτοιο στην χώρα μας αυτή την εποχή, δεν είναι αφύσικο, είναι όμως σπάνιο. Να τονίσουμε ότι θα κάνει πολύ κρύο την Μεγάλη Τετάρτη και την Μεγάλη Πέμπτη ιδιαίτερα την νύχτα, κυρίως στην βόρεια Ελλάδα, ακόμα και σε παραθαλάσσια τμήματα.


http://greek-weather.org/